Nordjyske Bank har slået afdelingerne i Hjallerup og Dronninglund sammen. Afdelingen i Dronninglund nedlægges, og personalet herfra flyttes til Hjallerup

HJALLERUP: - Vi glæder os til at tage imod kunderne fra Dronninglund i Hjallerup Centret, og det er vigtigt for mig at understrege, at selvom vi samler alle medarbejdere i Hjallerup, så ønsker vi fortsat at være lokale i hele området, hvorfor vi selvfølgelig vil deltage i aktiviteter i Dronninglund som f.eks. Open by Night, og pengeautomaten på hjørnet af Nørregade og Erantisvej bevares, indtil den flyttes til Meny i Dronninglund, hvilket også er en del af ønsket om fortsat at være synlige i byen.

Således udlægger afdelingsdirektør Michael Bladsgaard Larsen nedlæggelsen af afdelingen i Dronninglund, og han tilføjer, at ved valget af en bygning, som var stor og velegnet nok til at rumme det samlede personale, 11, så faldt valget på bygningen i Hjallerup Centret.

Nutidens brug af banken

- Langt størstedelen af vore kunder bruger banken på en helt anden måde, end de gjorde for bare fem måske ti år siden. De daglige forretninger klares med bankens selvbetjeningsløsninger, hvortil der altid er hjælp at hente i bankens hotline, lyder endnu et argument for sammenlægningen fra Michael Bladsgaard Larsen, og han tilføjer, at behovet for kontanter er stærkt faldende, og der vil fremover blive en helt ny måde at tænke betaling.

Sydøstvendsyssel

Hvis man ser på et kort, hvor Nordjyske Banks afdelinger er afsat, fremgår det ganske tydeligt, at Hjallerup-afdelingen nu bliver den eneste afdeling i hele Østvendsyssel, hvor man skal helt op til Erhvervsafdelingen i Sæby for at finde endnu en afdeling.

- Især Sydøstvendsyssel bliver vores markedsområde. Her vil vi gå efter mulighederne og søge kontakt til potentielle kunder. Vi vil i fremtiden i højere grad tage ud og besøge kunderne, hvor de bor, siger Michael Bladsgaard Larsen.

Foreningsprisen

Helt i stil med den direkte kontakt til kunderne udskriver Nordjyske Bank en konkurrence, hvor det går ud på at finde tre lokale foreninger i Nordjylland, som hver får Nordjyske Banks Foreningspris 2019 på 33.333 kr. Prisen uddeles på bankens aktionærmøder i Aalborg, Hjørring og Frederikshavn.

Så hvis man kender en forening, som gør det ekstra godt, så kan man indstille den til foreningsprisen. Man uddeler denne pris dels for at påskønne de foreninger, som får prisen, og dels for at understrege, at man som ovenfor beskrevet er lokal og ønsker at støtte op om aktiviteterne i lokalområdet. Det kan man som borger i lokalområdet bidrage til ved at indstille en forening, som man har kendskab til, og som gør en god indsats for lokalområdet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...