Hjallerup Sangkor starter ny sæson med øveaften hver onsdag i Hjallerup Kulturhus

HJALLERUP: Korsang er som en vitaminindsprøjtning for krop og sjæl. Det ved medlemmerne af Hjallerup Sangkor, som mødes til korsang én gang om ugen. Alle korsangere har gjort den erfaring, at en travl og lidt stresset dag hurtigt kan forandres med et par timers korsang. Man tager altid hjem fra en sangaften, om det er en øveaften eller et koncertarrangement, i en glad og opløftet stemning. Trætheden forsvinder simpelthen som dug for solen.

Der er altid plads til flere sangere i Hjallerup Sangkor, og det gælder både damer og herrer, unge og ældre. Det er ikke en forudsætning, at man kan læse noder, dog skal man være i besiddelse af en fornuftig sangstemme. Med sangen som fælles omdrejningspunkt mødes alle til et par skønne timer sammen, hvor der også bliver tid til en kop kaffe og en hyggelig snak.

For fjerde år er det Lasse Christensen, der dirigerer koret. Lasse er ansat som organist ved Hellevad og Ørum Kirker og er en særdeles aktiv herre, der leder børne- og ungdomskor samt lejlighedskor i kirkerne. Hver onsdag aften fra september til midt maj har Hjallerup Sangkor fornøjelsen af en altid sprudlende og inspirerende korledelse. I samarbejde med korets repertoireudvalg får Lasse altid sammensat et repertoire for den kommende sæson, som både vækker genkendelsens glæde hos koret, men som også udfordrer kormedlemmerne med nye sange og nye arrangementer af kendte satser.

Den kommende sæson frem til nytår byder på en heldagstur til Læsø med koncert i Byrum Kirke samt tre julekoncerter i hhv. Hjallerup Kirke, Hammer Kirke og Hellevad Kirke.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...