Ny udstilling med patchwork åbnet i Dronninglund Sognegård

DRONNINGLUND: De næste måneder kan man i Dronninglund Sognegård se og opleve en række værker, der er skabt af Eva Nielsen fra Aalborg. Der er tale om patchwork, altså syede billeder.

- Når man laver patchwork, er det nok mest almindeligt at lave tæpper, men jeg synes, det giver et andet udtryk, når man laver billeder, fortalte Eva Nielsen ved åbningen af udstillingen. Hun fortalte også, at hun har syet i mange år.

- De senere år har jeg især arbejdet med "Art Quilt", hvor jeg gribes af friheden og de mange muligheder med forskellige tekstiler, teknikker, farver og former, oplyste hun.

Hendes værker er fyldt med farver. Især de gule.

- Jeg har en forkærlighed for de gule farver. Det er solen, der skinner. Farver sætter tanker i gang, og der er masser af symbolik i farver. Inspirationen får jeg oftest af en salmelinje, et godt ord eller en dejlig naturoplevelse. Der er altid inspiration i menneskelivet og naturen i både det store og det små. Gennem mine billeder vil jeg gerne udtrykke en sammenhæng og et positivt livssyn ud fra den skønhed og kærlighed, som gives os i skaberværket, sagde Eva Nielsen afslutningsvis ved åbningen af udstillingen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...