Kostumer, farver og former underholdt 50 børn

DRONNINGLUND: Der var gys og gru for alle pengene, da Dronninglund Fritids & Ungdomsklub forleden slog dørene op for en aften med uhygge, spøgelser og mystik.

The Freakshow bestående af intet mindre end 21 deltagende statister, som var ansatte og frivillige klædt i kostumer i alverdens farver og former, tog aftenen og børnene med storm.

Godt 50 forventningsfulde og udklædte børn mødte op til en aften, hvor de på uhyggelig vis skulle gennem et spøgelsesløb på tre niveauer. Løbet var udformet som et spil, hvor hvert niveau bød på stigende rædsel. Børnenes mission var at finde ord, som tilsammen udgjorde sætningen ”Husk det er kun for sjov”. Med sætningen sendte de alverdens uhyggelige væsner tilbage til graven.

Aftenen bød selvfølgelig også på bedste udklædning blandt børnene, saftevand, popcorn og chokoladekage forklædt som knogler, blod og mudder.

- Det var en fantastisk oplevelse for os alle. Både statister og børn havde glædet sig meget til Halloween-aftenen i Dronninglund Fritids & Ungdomsklub, og det var så sjovt at se, hvordan det hele bare gik op i en højere enhed. Alle børn kom selvfølgelig ”levende” gennem aftenen, slutter klubleder Mette Odderskov.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...