Kongens fødselsdag, frivillig fredag og kulturdag med museerne

BRØNDERSLEV: Museerne i Brønderslev Kommune går en travl uge i møde, med hele fire arrangementer. Det oplyser museerne i en pressemeddelelse.

Onsdag 26. september kl. 19 markerer Vildmosemuseet Christian X’s 148 års fødselsdag ved at byde indenfor til aftenrundvisning og levendegørelse plus lagkage og varm chokolade.

Der bliver også salg af "kongen af Danmark"-bolsjer hos mosekøbmanden og alsang med sangkoret Frejdig, som markering af fødselsdagen.

Fredag 28. september er der på Dorf Møllegård Frivillig Fredag. Frivillig Fredag er et arrangement, hvor alle nye og gamle frivillige, samt alle dem med interesse i at blive frivillige hos Museerne i Brønderslev Kommune kan komme forbi Dorf Møllegård.

- Frivillig Fredag bliver hvert år til i samarbejde med Frivilligrådet. Det er en god og hyggelig måde at markere og anerkende de frivillige på vores museer og det store arbejde de udfører, oplyser museumsinspektør Anders Rydahl-Jensen.

Lørdag 29. september er Museerne i Brønderslev Kommune med når årets kulturdag i Brønderslev skydes i gang, hvilket sker på Brønderslev Bibliotek. Museerne i Brønderslev Kommune er repræsenteret med en stand, der afspejler arbejdet på både Dorf Møllegård og Vildmosemuseet. Derudover vil der på standen være forskellige kreative værksteder for børn.

Endelig afholdes der høstgudstjeneste på Dorf Møllegård, hvilket sker søndag 30. september fra klokken 14-16. Arrangementet bliver til i samarbejde med Dronninglund og Dorf kirkers menighedsråd.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...