En flok børn og unge brugte de sidste dage af sommerferien på at træne badminton

DRONNINGLUND: En række børn og unge brugte en stor del af den sidste uge til at træne badminton. Det var Badminton Nordjylland/DGI, der havde sammensat et spændende program, hvor leg, sjov og en masse spil med ketcher og bold var i fokus ugens tre første dage. Det foregik i Dronninglund Hallerne.

Blandt deltagerne var 12-årige Jannik Schwabe.

- Jeg har spillet i omkring fem år, men jeg er faktisk ikke så god, så det håber jeg at blive i løbet af disse dage, fortalte han, mens han trænede flittigt sammen med de andre spillere.

- Jeg har holdt en lille pause, og så er det rart at komme i gang igen. Jeg håber virkelig, at jeg bliver bedre, for vi træner fire timer hver dag, og jeg føler også, at jeg har lært en masse, sagde Jannik.

En anden deltager var 9-årige Jonatan Mink Tarp. Han sled sammen de andre i den svære øvelse at ramme en spand på gulvet med fjerbolden.

- Det er svært, men jeg har da ramt et par gange. Man skal bare fokusere meget og lukke alt andet ude. Hvis man ikke gør det, rammer man ved siden af, fortalte Jonatan, der har prøvet at spille badminton før.

- Ja, jeg går til badminton og synes, det er sjovt. Jeg kan godt lide det og vil gerne blive dygtigere, så derfor meldte jeg mig til ”feriefjer”, sagde Jonatan.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...