Dronninglund Turistforening tildelte ejerne af Asaa Camping årets turistpris

DRONNINGLUND: I forbindelse med Dronninglund Turistforenings generalforsamling i Møllehuset i Asaa blev årets turistpris uddelt. Den gik til ejerne af Asaa Camping, Laila og Frank Jensen, der har drevet campingpladsen siden 2006. I den tid har ægteparret skabt en række fornyelser og tiltag, så flere og flere besøger pladsen.

- I har virkelig gjort en forskel, sagde formanden for turistforeningen, Karen Axen, i sin begrundelse for at tildele prisen til parret.

- For at lave lidt research på jer skrev jeg som sekretær på Dronninglund Skole til jer, at jeg skulle bruge nogle oplysninger til en flok elever, der skulle bruge dem i et projekt. Jeg snød lidt, men det håber jeg, I tilgiver, sagde hun, og fortsatte med at opremse nogle af de mange ting, der er sket siden 2006.

- Dengang var der syv fastliggere, Nu er der 75. I har lavet nye legepladser, nye baderum, nye parkeringspladser, plantet en masse og renset søen. Det er fantastisk, det I har opnået, sagde hun og fortsatte:

- Pladsen har 50-års jubilæum i år, og jeg ved, at jeres største ønske er et nyt campingreglement, der giver plads til nye produkter. Mange turister benytter i dag autocampere, og mange af dem ligger uden for campingpladserne for at spare penge. I har et reglement, I skal følge meget nøje, hvorimod pladserne til autocampere kun har ganske få regler og derfor er meget billigere. Jeg håber, at man i vores kommune vil have forståelse for det, I har betydet for Asaa og for vores kommune med hensyn til turister. Jeg ønsker, at det, I kæmper imod, får fuld forståelse i det her lille samfund, for det er efter min mening vigtigt for, at I kan blive ved med at finde kræfter til at udvide og gøre Asaa Camping til den skønneste plet, sagde Karen Axen.

Hun overrakte derefter prisen til Laila og Frank Jensen i form af en krukke fremstillet af den lokale pottemager, Finn Risom, Asaa Potter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...