Dronninglund Kunstcenter inviterede gæsterne til at udfolde sig kreativt

DRONNINGLUND: I forbindelse med sidste års store skulpturbiennale på Kunstcentret afviklede man en række aktiviteter for børn og andre kreative sjæle. Det var en stor succes med mange deltagere, så derfor forsøger man at videreføre denne aktivitet i år. Det første billedværksted fandt sted i søndags, hvor der var mulighed for kunstcentrets gæster ikke alene at se på kunst, men også selv at være kreative, eksperimenterende og skabende.

Der var workshops både ude og inde. Udenfor var der gang i bål og gløder, og her kunne man male kultegninger inspireret af Arnt Uhres udstilling i kælderen. Denne del blev man dog nødt til at lukke, da et voldsomt haglvejr brød løs midt på eftermiddagen.

Heldigvis var der også aktiviteter indenfor, hvor det var Kunstcenterets spændende vinkler, der inspirerede. Her blev der bygget sjove og skæve mini-huse med tykt karton og limpistol.

- Aktiviteterne er planlagt, så alle kan være med. Man kan kigge på, fordybe sig eller bare sidde et par minutter, fortæller Karina Lindegaard, der er med til at arrangere aktiviteterne.

- Det er mest for børn, men vi håber, de tager deres voksne med, når vi gentager aktiviteterne senere på året, slutter hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...