Søndag er der fernisering på Glocal Art med kunstnere fra Uganda og ambassadørbesøg

DRONNINGLUND: Søndag den 14. april kl. 14.00 er der fernisering på Glocal Art i Dronninglund med udstillingen Ugandas bedste kunstnere, der bliver åbnet af Ugandas ambassadør i Danmark, Nimisha Jayant Madhvani.

Her vil flere kunstnere udstille motiver, som er inspireret af både Danmark og Uganda. Blandt udstillerne er Joseph Ntensibe, der to gange tidligere har besøgt Glocal Art, og som har malerier inspireret af danske motiver. Men ifølge galleriet har han også mere udfordrende billeder med.

- Ntensibes foretrukne motiver er fra naturen, men han har denne gang et måske provokerende billede af to nøgne mænd, idet han gerne vil vise danskerne, at der er ugandere, som synes at ens seksualitet er et privat anliggende, som staten ikke skal blande sig i. Han er bestemt selv heteroseksuel, men går ind for den individuelle ret til at praktisere den seksualitet, man har behov for og lyst til, oplyser Frede Hansen, Glocal Art.

Ud over Jospeh Ntensibe udstiller Eria Nsubuga med silketryk og bl.a. Fred Mutebi, Ibrahim Muwanga, John Babtist, David Kigozi og Rones Ahimsibibwe.

Udstillingen kan opleves på Glocal Art indtil 10. maj. I påsken er der åbent alle dage fra 10-17.00, og ellers er der åbent fredag til søndag kl. 13-17.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...