Genåbningen blev i sidste uge markeret med et åbent hus for alle interesserede

ASAA: I over et år har ungdomsklubben i Asaa været lukket, da det ikke har været muligt at skaffe personale. Det er nu lykkedes, og derfor kunne klubben i sidste uge invitere til åbent hus for at markere, at byen nu igen har en ungdomsklub for børn og unge. Den vil fremover holde åbent mandag og tirsdag kl. 18 til 21.

- Vi vil gerne have åbent flere aftener, men nu må vi se, hvor mange der dukker op, sagde klubbens nye leder, Mia Oechsler, der sammen med klubbens to øvrige ansatte gennem den seneste tid har malet og gjort klubben klar til sæsonstart.

- Vi tilbyder de unge et fristed, hvor de kan være sammen med andre unge. Vi har forskellige aktivitetsmuligheder, men man kan også bare komme for at hygge sig og være sammen med vennerne, sagde den nye leder, der er uddannet pædagog.

- Her i klubben møder de unge nærvær og tryghed, og de møder voksne, der er tydelige og ansvarsfulde, men også er med på sjov og ballade. Vi synes selv, vi har fine lokaler, som kan tilfredsstille de unges behov. Kommer der rigtigt mange, så har vi flere lokaler, som vi kan inddrage. Det gælder således et musiklokale og flere andre, så vi skal nok få plads til alle, sagde Mia Oechsler.

På åbningsaftenen var både unge og forældre inviteret, og der var fra start stort rykind.

En af de første, der mødte op, var Mikkel Holst Nielsen. Han gik en hurtig tur rundt i lokalerne og styrede så målbevidst mod computerrummet.

- Jeg har også en computer derhjemme, men jeg er sikker på, at jeg vil komme her meget. Både for at spille og for at være sammen med vennerne. Jeg vil komme til at bruge klubben meget, sagde han.

- Det er dejligt, at der kommer så mange, for vi vil netop med denne aften gerne vise hele byen, at klubben nu igen er åben. Jeg har været rundt på skolerne i Asaa og Dronninglund og reklameret for stedet, ligesom vi naturligvis er på facebook og instagram, understregede klubleder Mia Oechsler.

Det koster 100 kroner om året at gå i ungdomsklubben, der er for unge fra 5. klasse og op til 18 år. Det er Brønderslev Ungdomsskole, der står bag klubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...