Årets udgave af Nordjyllands smukkeste cykelløb, Jyske Ås, bød på seks afvekslende ruter

DRONNINGLUND: Trods det regnfulde og blæsende vejr blev det et særdeles vellykket cykelløb, Lions Dronninglund afviklede pinsedag i samarbejde med den lokale cykelklub, DMCC. Der var også i år løb af forskellig længde og sværhedsgrad. Det længste var på 82 km, og det korteste var et familieløb på 25 km.

Der var ligeledes ruter for mountainbikes. Disse ruter på henholdsvis 25 og 41 km indeholdt 500 højdemeter og var en blanding af asfalt, store og små grusveje samt singletrack. De snoede sig henover den jyske højderyk, gennem dale, langs rindende bække, gennem skov og åbent landskab.

- Løbet her er et udtryk for et fantastisk samarbejde mellem to foreninger, sagde formanden for DMCC, Jens Pedersen.

- Det er så vigtigt, at vi står sammen i de mindre samfund og søger samarbejde. Vi skal hele tiden se nye muligheder og ikke begrænsninger. Hvis vi ikke står sammen, kan vi ikke lave noget som det her. Jeg kunne dog godt ønske mig, at ejerne af Storskoven, Overgaard Gods, også ville samarbejde. Det er helt umuligt at få lov til at benytte skoven til cykelløb, og det forstår jeg ikke. Det er heller ikke muligt at lave Sømosedage og andre ting i den smukke skov. Det bremser nogle af de aktiviteter, byen og området kunne byde på. På trods af disse begrænsninger er cykelløbet en stor succes, Alle hygger sig og har en god dag, sagde Jens Pedersen om det populære cykelløb, der havde deltagelse af omkring 200 på trods af det dårlige vejr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...