Ørsø Judoklub har været til Vendelbomesterskaberne

JETSMARK: I weekenden var Ørsø Judoklub til Vendelbomesterskaber for judohold, som Jetsmark Judoklub var vært for. Der deltog judokæmpere fra Jetsmark, Kauri, Hjørring og Ørsø.

- Holdturneringen er bygget således op, at de deltagende klubber skal stille med kæmpere i 5 vægtklasser hos drengene og 3 vægtklasser hos pigerne. For Ørsø Judoklub skulle det dog hurtigt vise sig, at kæmpernes vægt skabte en del udfordringer. Uheldigvis var fem drenge fra Ørsø i stand til at trykke vægten op på over 50 kg, hvilket betød, at klubben manglede kæmpere i vægtklasserne -40 kg, -45 kg og -50 kg, oplyser Ørsø Judoklub i en pressemeddelelse.

- Hjælpen var heldigvis tæt på, idet judoklubben Kauri fra Brønderslev kunne udlåne en kæmper, således at Ørsø kunne stille med kæmpere i tre vægtklasser. Det betød, at det kombinerede Ørsø/Kauri hold skulle vinde samtlige kampe for at vinde vendelbomesterskabet. Dette holdsamarbejde fungerede optimalt og samtlige kampe blev vundet og fællesholdet med kæmpere fra de to judoklubber fra Brønderslev kommune vandt mesterskabet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...