Dronninglund Borgerforening afholder generalforsamling på Hjørnet bl.a. med information om Midtbyprojektet

DRONNINGLUND: Dronninglund Borgerforening afholder generalforsamling på Hjørnet torsdag 21. marts, og der er udover det faste et par vigtige punkter.

Nedrivningen af glasgangen mellem børnebiblioteket og hovedbygningen er sandsynligvis allerede sket, når generalforsamlingen afholdes. Det er starten på en længere proces i forbindelse med Midtbyplanen - også benævnt som ”Genform Dronninglund” - og noget som vil påvirke dagliglivet i byen. Borgerne har været involveret fra starten af planperioden bl.a. gennem Midtbyrådet. Den konkrete udførelse, som starter nu, vil der blive informeret om, idet repræsentanter for Brønderslev Kommune vil komme til stede ved generalforsamlingen.

Dronninglund Øl, som sælges i SuperBrugsen, Dronninglund Vin & Tobak og Meny, blev oprindeligt lanceret af Dronninglund Borgerforening, og overskuddet uddeles til forskellige foreninger og centre. F.eks. fik Dronninglund Kunstcenter sidste år en portion i forbindelse med deres store satsning, Skulpturbiennalen.

Bestyrelsen for Borgerforeningen opfordrer til, at man møder frem og dels deltager i debatten og dels bliver informeret om, hvad der sker i byen. Udover til generalforsamlingen opfordres byens borgere til at støtte arrangementer af forskellig slags, således at man kan opretholde et godt aktivitetsniveau - ikke mindst på Hjørnet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...