Dronninglund Handelsstandsforening har udtrukket vinderen i den store julekonkurrence

DRONNINGLUND: Hele julemåneden har butikkerne i Dronninglund haft en julekonkurrence kørende, hvor kunderne, når de handler, får udleveret kuponer, der skal udfyldes og afleveres i butikkerne. Hver uge er der blevet trukket ugevindere, og i fredags trak man så den heldige vinder af hovedgevinsten på kr. 5000,-

- Interessen har været overvældende, fortalte Anders Dige, formand for Handelsstandsforeningen, da foreningen i Dronninglund TV-Center med hjælp fra Julemanden trak både ugevindere og hovedgevinsten.

- Der er nok 10.000 kuponer her, og konkurrencen fortsætter jo helt til jul, så vi når sikkert op på 15.000 besvarelser. Det er meget tilfredsstillende, sagde Anders Dige.

- Det er et udtryk for, at man virkelig handler lokalt, fortsatte Arne B. Schade, koordinator for de mange arrangementer, Handelstandsforeningen afvikler i løbet af året.

- Det er så vigtigt, at vi handler lokalt, for det er det eneste, vi kan gøre, for at få butikkerne til også at eksistere de kommende år, sagde Arne B. Schade, inden Anders Dige og Julemanden i fællesskab udtrak hovedgevinsten.

Den blev vundet af Rita Sørensen, der straks blev ringet op af Arne B. Schade og i løbet af kort tid mødte op i butikken for at få udleveret sit gavekort til byens butikker.

- Jeg blev meget overrasket, da jeg blev ringet op, men jeg er så glad, og jeg kan sagtens bruge pengene her op mod jul, sagde den glade vinder, der også røbede, at hun tidligere på måneden havde vundet en præmie som ugevinder.

- Jeg har kun afleveret nogle få kuponer, så jeg har været meget heldig, sagde Rita Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...