En række prægtige fotografier af Ole Sejfert med motiver fra Storskoven udstilles på Dorf Møllegård bl.a. i efterårsferien

DORF: På Dorf Møllegård kunne man både se og mærke, at der var kommet ny ledelse. Det store lokale (langt tilbage oprindeligt en svinestald) overfor cafeteriet var blevet ryddet for ting fra jagt- og skovbrugsmuseet og fremstod nu som et godt og velegnet lokale, hvor der bl.a. kunne afholdes udstillinger.

Og der var virkeligt en udstilling - nemlig af fotografier med titlen "Storskovens Mystik", som var placeret rundt omkring på væggene. Alle fotografierne var taget af Ole Sejfert, og han fortalte, at han var meget fascineret af Storskoven: - Det er faktisk mit andet hjem. Jeg er meget tit deroppe, berettede Ole, som bor i Dronninglund, og han berettede om, hvordan han fandt frem til de rigtigt gode motiver: - Jeg går bare rundt og kigger mig grundigt omkring, og så er det sommetider helt tilfældigt, at der f.eks. vejrmæssigt opstår en situation, som kan danne motiv til et godt billede.

Museumsleder Anne Provst bød velkommen til udstillingen: - Udstillingsåbninger er ikke særligt almindelige her i Dorf, men dette dejlige rum indbyder faktisk til det. Ole Sejfert kom med tre gange så mange fotos som det antal, der hænger på væggene. Vi har udvalgt 15, som drager publikum ind i den stemning, som Storskovens unikke natur skaber.

I det mindre rum ved siden af var der lavet en anden form for udstilling, hvor der ovenikøbet var lyd på. Den var i højere grad beregnet til børn, som herinde kunne opspore de historier, naturen i Storskoven og Sømosen gemmer.

Udstillingen er åben hele efterårsferien til og med søndag 21. oktober samt alle weekender frem til og med 25. november. Den er bestemt værd at inddrage i efterårsturen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...