For første gang nogensinde er der en vuggestue på vej i Dronninglund. Efter planen starter den 1. april, men allerede 6. marts er der et informationsmøde med oplysninger og rundvisning

DRONNINGLUND: Der lader til at være stor interesse for den kommende vuggestue på Den Grønne Giraf i Dronninglund. På nuværende tidspunkt er der skrevet fem på ventelisten, som allerede er åben.

Startdatoen er planlagt til at være 1. april, og der er planlagt et informationsmøde på institutionen 6. marts kl. 17. Her vil man kunne få oplysninger om vuggestuen, og der bliver også arrangeret rundvisning.

- Vi er skam i fuld gang og har f.eks. været ude at købe stole og barnevogne. Personalet vil blive ansat efterhånden, som vi får børn ind, fortæller lederen Elsebeth Kaasing.

Børnehaven vil blive normeret til 65 børn, og der bliver 17 pladser i vuggestuen. Der bliver ansat en køkkenassistent, idet børnene i vuggestuen skal have varm mad til middag.

Vuggestuen bliver indrettet i den østre ende af Den Grønne Giraf, og firmaet JE BYG fra Flauenskjold er i fuld gang med at lave de ændringer, som er nødvendige til vuggestuen.

Nogle af ændringerne er rimeligt store. F.eks. er der slået hul i en bærende væg, så vuggestuen får i alt tre sammenhængende lokaler. For at kompensere for hullet i den bærende væg er der opmuret en anden bærende væg i et nabolokale.

Udenfor de lokaler, som vuggestuen skal bruge, er der planer om at lave et mindre afgrænset legeafsnit, som de mindre børn kan bruge, men indimellem vil de også blive ”eskorteret” over på den store legeplads.

- Ja, der er meget, som skal gøres inden starten på vuggestuen, men vi skal nok nå det, siger Elsebeth Kaasing med et stort smil, som sikkert antyder, at hun glæder sig til at blive leder af den integrerede Grønne Giraf.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...