Brønderslev Provsti vil gerne høre, hvad du mener om kirkerne i kommunen

HJALLERUP: Ofte høres påstanden om at "kirkerne er tomme - og der kommer kun en håndfuld ældre damer til søndagsgudstjenesterne". Men er det sandheden og hvordan kan man ændre folks fordomme? Det spørger Brønderslev Provsti om i en pressemeddelelse, hvor de fortæller, at alle indbydes til at komme og være med i en kommunikationsworkshop 6. november i Hjallerup Kulturhus.

Her vil de undersøge, hvad folk mener og tror om kirken. Har de fordomme og kan man ændre deres opfattelse af kirken, menigheden og aktiviteterne?

- Ved denne fyraftensworkshop får vi besøg af kommunikationschef i Brønderslev Kommune Mette Krogh. Hun har i en del år arbejdet med at skabe positiv opmærksomhed omkring Brønderslev Kommune som et godt sted at bo, bl.a. med kampagnen "Kom nu hjem", hvor forældrepar pludselig hang på plakater i bybilledet i bl.a. Aalborg for at få deres unge mennesker til at bosætte sig i Brønderslev efter endt studium, skriver Pia Uth, der er skole-kirke og kommunikationsmedarbejder i Brønderslev Provsti.

Alle er velkomne, men det kræver tilmelding af hensyn til forplejningen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...