Business

Har du et mobilabonnement, som ikke har ændret sig i årevis?

Virksomhed

Mobilabo.dk

Adresse

Klostergade 56c, 8000 Aarhus C

E-mail

info@mobilabo.dk

Webside

https://mobilabo.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. november

Årligt tjek af mobilabonnement sparer dig penge

Ved du ikke, hvad dit abonnement indeholder? Kan du se i reklamerne, at andre betaler mindre for flere services? Så er det tid til, at du kigger dit mobilabonnement igennem. Ved første øjekast kan det virke besværligt at kigge abonnementet igennem, men der kan være mange penge at spare i det lange løb. Læs med her, hvor du får vores bedste råd til at opnå det optimale mobilabonnement.

Kend dine behov

Når du kigger dit abonnement igennem, er det en god idé at finde ud af, hvor meget du rent faktisk bruger din telefon. Det kan du se på selvbetjeningssiden på hjemmesiden hos det selskab, hvor du har dit abonnement. For eksempel er der ingen grund til at have 25 GB data, hvis du aldrig bruger mere end 5GB. Lav en liste over, hvor meget data, taletid osv. du bruger. Det er en hel del lettere at finde et passende abonnement til din mobiltelefon, når du ved, hvad du bruger. Hvis du har haft abonnementet i mange år, kan der sagtens være dele af dit abonnement, som ikke længere er relevante, og derfor nemt kan udelades fra abonnementet.

Når du har lavet en liste over dine behov, er det nemmere at forholde sig til de løsninger, andre udbydere af mobiltelefoni kan tilbyde. Du bliver ikke fristet af en aftale med masser af data og mulighed for at ringe internationalt, hvis du kan se på din liste, at du kun ringer i Danmark og næsten aldrig bruger data. Dermed slipper du for at kigge alle aftaler igennem og kan nøjes med at forholde dig til dem, der er relevante for dig.

Stil krav til abonnementet

Mange selskaber tilbyder bedre vilkår til deres potentielle nye kunder end til de eksisterende. Det behøver du ikke godtage. Når du kigger på vilkårene hos andre selskaber, kan du med fordel undersøge, hvilke tilbud din teleudbyder giver nye kunder. Hvis du gerne vil blive i samme selskab, men samtidig gerne vil have en nedjustering af prisen, kan det sagtens lade sig gøre. Når du ved, hvad nye kunder bliver tilbudt, er det en god idé også at undersøge det generelle marked. Hvis du synes, det er uoverskueligt med de mange firmaer, findes der flere hjemmesider, der kan give dig et godt overblik over priser og services hos de forskellige udbydere.

Efter at have kigget nærmere på det store udbud, så du har et overblik over den ellers ret så uoverskuelige jungle af telefoniudbydere, kan du forhandle med din nuværende udbyder. Hold dig endelig ikke tilbage, når det kommer til at stille krav. Det værste, der kan ske, er, at medarbejderen siger nej til dine krav, og omvendt kan du være heldig, at det meste bliver accepteret.

Revurdér aftalen hvert år

Det kan hænde, at du bliver tilbudt en del forbedringer, men stadig ikke er tilfreds med den samlede aftale. I den situation må du på udkig efter et nyt abonnement hos en anden udbyder. Det er imidlertid en nem sag, når du allerede har sat dig ind i de aftaler, de tilbyder. Når du samtidig er i træning, når det handler om at forhandle en god aftale på plads, kan du med lethed få et abonnement i hus, som opfylder dine behov til en god pris. Når du har abonnementet på plads, er det en smal sag at kigge det igennem igen om et års tid, så du kan sikre dig, at både pris og indhold stadig til den tid er fordelagtigt for dig.