Business

Det er ikke uden grund, at betonfliser i mange årtier har været den mest populære løsning, når det kommer til udendørs gangarealer – både i privat og offentlig sammenhæng i form af have- og fortovsfliser, indkørsler med mere.

Virksomhed

FC Beton

Adresse

Nibevej 151, 9200 Aalborg SV

Telefon

98 34 34 11

E-mail

salg@fc-beton.dk

Webside

https://www.fc-beton.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. februar

De alsidige og tidløse betonfliser

Betonfliserne repræsenterer grundlæggende et stilsikkert valg, som er nemt at tilpasse til forskellige boliger og havemiljøer efter behov. Overvejer du at anlægge betonfliser, kan denne lille guide kan forhåbentlig bidrage med en smule indsigt på området og lidt viden omkring de alsidige betonflisers fordele og anvendelsesmuligheder.

Flisernes fordele

Betonfliser kommer naturligvis i alle mulige forskellige former og farver, så det er relativt nemt at præcisere sine behov til fliserne, både hvad angår funktion og æstetik. I forhold til funktion er fliserne grundlæggende fremstillet til at være uhyre effektive hvad angår skrid, og samtidig tilbyder de optimale vedligeholdelsesmuligheder og stor målenøjagtighed.

Fliserne giver et mere enkelt visuelt udtryk end eksempelvis de mere specialiserede belægningssten, men til gengæld passer betonfliserne til det meste, og du kan sagtens finde på kreative løsninger med disse. Hvis du imidlertid kombinerer betonfliser og belægningssten, kan du skabe en optimal belægningsløsning, som vil give udendørsarealerne deres eget unikke præg. Følg linket her for betonfliser af ekstra høj kvalitet.

Anvendelse

Betonfliserne kommer som sagt i mange varianter, og der er forskel på deres tiltænkte anvendelse. Terrassefliser er specialfremstillede til samme formål, ligesom at fliserne til indkørslen skal have en vis tykkelse for at kunne bære bilens vægt på optimal vis. Mange forhandlere af betonfliser fører også riflede betonfliser med ekstra skridsikkerhed, som især er anvendelige i forbindelse med fortov og kantsten.

Valget af fliser bør dermed afhænge af den tiltænkte anvendelse, og hvis man ikke har så stor erfaring på området, er det fornuftigt at sætte sig ind i anvendelse såvel som form, læggemønstre og overfladestruktur. En fornuftig belægning er også afhængig af det pågældende underlag, hvilket du også bør være skarp på.