Business

Hvad enten du er studerende og snart færdiguddannet, eller om du er i arbejde og har været det i mange år, så bør du melde dig ind i en a-kasse.

Virksomhed

Startpakke.com

Adresse

Borupvang 2b, 2750 Ballerup

Telefon

20758564

E-mail

kontakt@startpakke.com

Webside

https://startpakke.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. januar

Derfor skal du være medlem af en a-kasse

Der er nogle mennesker, som lever livet farligt. De vil ikke betale for forsikringer eller a-kasse og fagforening. Det vil de først, når skaden er sket. Men det kan blive en dyr fornøjelse. Og indtil da kan du gå med en stor usikkerhed i maven og frygt for, hvis noget sker. Det kan være, hvis du ikke har en bilforsikring, at du er bange for at køre i bilen, hvis der skulle ske noget med den. Og hvad gør du, hvis du ikke finder et job, når studiet er færdigt? Eller hvis du pludselig bliver arbejdsløs? Hvis du vil sove trygt om natten, bør du ændre strategi omgående.

Find din a-kasse

En a-kasse er en organisation, der er støttet af staten. A-kasse er en forkortelse af en arbejdsløshedskasse. Den kan give dig en forsikring, som kan hjælpe dig økonomisk, hvis du bliver arbejdsløs. Her kan du benytte dig af a-kassen, hvor du kan modtage dagpenge i stedet for en lavere ydelse nemlig kontanthjælp.

For at blive medlem skal du betale et månedligt kontingent, som er forskellig fra a-kasse til a-kasse. Desuden er der forskellige muligheder i de forskellige a-kasser. Der er også nogle a-kasser, som kun er for en bestemt målgruppe. For eksempel er nogle a-kasser kun til selvstændige. Der er også a-kasser, som kun hjælper bestemt brancher. Så det er vigtigt at kigge efter, hvilken a-kasse der passer til dig, for at den kan hjælpe dig bedst muligt. Få en a-kasse oversigt.

En a-kasse kan hjælpe med spørgsmål vedrørende dagpenge, og nogle tilbyder at hjælpe dig med ansøgninger og CV og har kurser, du kan lære en masse af.