Business

Møbler kommer i mange prisklasser, og det er svært at finde den rette balance, hvis man skal indrette store dele af sit hjem.

Virksomhed

Kassekreditten

Telefon

71701060

E-mail

info@kassekreditten.dk

Webside

https://kassekreditten.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. september

Indret dit hjem uden at bruge for mange penge

Det kan være, at du lige er flyttet og har brug for inventar, eller at du går og trænger til en udskiftning. Fælles for enhver møbelindkøber er, at det koster mange penge at forny sit hjem. Hertil får du 3 tips, så du kan komme så billigt ud af møbelindkøbet. Det er på tide at sende de gamle møbler i ø-råd.

Besparelser er danskernes livret - her er opskriften

Når det kommer til møbelindkøb, så er der mange muligheder for at spare en skilling eller to. Dette er selvfølgelig underspillet, eftersom du nemt kan tage disse 3 tiltag til dig.

Køb brugt - der er guld at finde i andres skrald

Der er utrolig gode forudsætninger for at lave en knaldgod handel, hvis du blot ved, hvor du skal kigge. Der er et utal af hjemmesider, hvor du kan søge efter møbler, som andre ikke kan bruge mere. Oftest til mere end halvdelen af den originale nypris. Du skal dog altid have din sunde fornuft med dig, når du køber brugt.

Overskudslager i butikkerne er din ven

Det hænder nogle gange, at butikkerne får bestilt for meget hjem eller ikke får solgt en vare, før der skal nye kollektioner ind. Der er dit tegn. Her er det altså muligt at købe møbler til store procentfald, som er nye og ligeså gode, som da de kostede det dobbelte.

Hav tålmodighed

Tålmodighed er en dyd. Det gør sig også gældende for dig, der er på møbeljagt. Du behøver jo ikke at udskifte alt på én gang.

Få mere råderum på dine indkøb

Det er en god løsning at anskaffe sig et online lån, hvis du sidder i et stramt budget og gerne vil udskifte dine møbler. Og hertil er der mange muligheder. En kassekredit er et rigtig godt kortsigtet lån, hvis du ved, hvad du vil bruge pengene på, eftersom det giver dig et fastsat beløb, som du kan bruge. Du er altså ikke tvunget til at bruge alt. Det er en fordel, hvis du ikke er 100 % sikker på de endelige omkostninger.