Business

Lige om lidt melder de første frostgrader sig, og vinteren er for alvor på vej.

Virksomhed

DK-Tec

Adresse

Ærøvej 8, 5800 Nyborg

Telefon

66 12 82 22

E-mail

info@dk-tec.dk

Webside

https://www.dk-tec.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 7. november

Nu er det ved at være tid

Så er vi igen henstillet til at skulle stå med forfrosne fingre og skrabe vores biler fri fra frost på vinduerne. Vi skal også huske at få bestilt tid til at få skiftet til vinterdæk ,og vi skal huske at få købt noget vejsalt med hjem. For det er ikke kun bilernes ruder, der bliver dækket af frosten. Veje og fortov bliver isglatte ,så snart vi rammer frysepunktet, og det kan let komme til at koste et besøg på den ortopædkirurgiske afdeling, hvis vi ikke er forberedte. Det kan heldigvis nemt ordnes ved at anskaffe sig en god saltspreder lige her.

Hvorfor en saltspreder?

En saltspreder er ikke kun forundt kommunen eller virksomheder. Du kan sagtens som privatperson anskaffe dig en hånddreven saltspreder. Den fylder ikke mere end græsslåmaskinen og kan nemt hives frem, når det er tid til at salte. På den måde slipper du for at skulle stå med besværlige plastikposer, der altid går i stykker, og du behøver ikke at skulle få saltede hænder. Saltet kommes bare i saltsprederen og køres frem, når den skal bruges og stilles væk efter brug. I denne størrelse kommer saltsprederen både som valsespreder og som centrifugalspreder.

Let at bruge

Den håndrevne saltspreder er meget brugervenlig, da den har meget kraftige gummihjul, som gør den virkelig nem og behagelig at betjene. Derudover har den en rustfri beholder og en lav vægt, som bidrager til komforten, når den køres rundt.

Valsesprederen sørger for at saltet bliver lagt lige der, hvor du ønsker det og gør sig specielt godt på stier og fortov. Centrifugalsprederen har en sideafskærmning påmonteret, så spredningen kan afgrænses eksempelvis ved områder med beplantning tæt ved. Gennemgående for begge produkter er at kvaliteten er i højsædet.