Business

Alt for mange danskere har for travlt og har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, mener ny virksomhed, der vil give dem en hjælpende hånd.

Virksomhed

Handyhand

Adresse

Klostergade 56c, 8000 Aarhus C

E-mail

kontakt@heymate.dk

Webside

https://handyhand.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. november

Ny hjemmeside vil lette hverdagen for tusindvis af danskere

Børnene skal hentes, der skal gås med hunden, aftensmaden skal laves og i weekenden bør der renses tagrender, græsset skal slås, busken skal beskæres og til sommer skal huset males.

Som voksen er livet nærmest fyldt med pligter og opgaver, og især hvis man har børn, kan der være uendeligt mange opgaver at tage sig af. Måske endda så mange opgaver, at man helt glemmer at være sig selv og have tid til sig selv og familielivet.

Det var i hvert fald den opfattelse virksomheden Handyhand.dk havde, og de besluttede sig derfor for at oprette en portal, hvor private kan formidle arbejdskraft mellem hinanden.

Arbejdskraft mellem private

Handyhand.dk kan man altså finde privatpersoner, der tilbyder hjælp med at løse små-praktiske opgaver for andre privatpersoner. Du kan oprette din opgave som for eksempel hjælp til malerarbejde, havearbejde, rengøring eller måske blot de daglige indkøb.

Opgaverne kan altså være meget brede og forskellige, og du må selv bestemme, hvad du vil søge hjælp til. De behøver ikke begrænse sig til at være inden for en særlig kategori. Herefter vil du modtage tilbud fra interesserede personer, der kan løse din opgave. Du vælger selv, hvilken person, du vil have til at udføre opgaven for dig.

Fordi arbejdsopgaverne formidles mellem private, kan de typisk også udbydes til en lavere pris, end man ville finde hos en professionel virksomhed. Den lave pris er også en af visionerne bag Handyhand. Hjælp i hverdagen skal være for alle og ikke kun forbeholdt de rige og de få, og derfor skal prisen være til at komme i nærheden af. Desuden er det 100 procent gratis at benytte Handyhand, uanset om du er arbejdsgiver eller arbejdstager.

Ekstra indkomst

Udover at hjælpe de tidstrængte danskere med at få hverdagen til at hænge bedre sammen, så har Handyhand også vist sig at være en god mulighed for dem, der ønsker at tjene lidt ekstra penge. Det kan for eksempel være pensionister, ledige og studerende, der arbejder med små budgetter.

6000 danskere har allerede oprettet sig inde på siden og står klar til at udføre opgaver. Når man køber arbejdskraft af privatpersoner, eller hvis man som privatperson tjener penge for at arbejde for andre, skal du altid huske at betale skat.

Reglen er, at hvis man udbyder sin arbejdskraft og udfører opgaver for andre og modtager betaling for den, så skal man betale skat og eventuel også moms af den. Det kan være alt fra rengøring og havearbejder til mindre håndværksopgaver, som udbydes af blandt andet Handyhand.