Business

I stadig flere danske byer lukker lokale bankfilialer, og folk skal køre længere og længere for at komme i banken.

Virksomhed

TjekLån

Adresse

Klostergade 56c, 8000 Aarhus C

Webside

https://tjek-laan.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. november

Online lån giver frihed men et endnu større ansvar til lånerne

I takt med at flere og flere fysiske bankfilialer lukker, er markedet for onlinelån vokset. Her er der frihed til nemt og hurtigt at få oprettet et lån, uden at skulle dokumentere og argumentere. Desuden er tilgangen til de online aktører lige ved hånden.

Efter finanskrisen er der ligeledes set en tendens til, at bankerne har fået skærpet deres udlånsmuligheder. Det vil sige, at de er blevet langt mere forsigtige, og det derved er blevet sværere at låne penge i banken, medmindre du kan opnå en god kreditvurdering.

De stadig flere låneudbydere på markedet har medført en øget konkurrence på området. Dette kommer forbrugerne til gode, der opnår billigere priser i form af lavere omkostninger ved lånet. Ligeledes har renteniveauet generelt været lavt i Danmark de seneste år, hvilket har gjort det muligt at finde billige online lån, der sagtens kan konkurrere med bankens.

Kviklån er for alle

Før i tiden anså mange online kviklån for værende for ressourcesvage mennesker med dårlig økonomi, der blot tog det ene forbrugslån efter det andet. Sådan er det ikke længere. Mange ressourcestærke danskere har fået øjnene op for det nemme ved at tage et kviklån i en verden, hvor tingene sker hurtigt, og hvor beslutninger ligeledes skal tages hurtigt.

I takt med at det er blevet svært at få en god kreditvurdering i banken, er der mange, der vælger online kviklån. Det kan være, at man er meget ung, det kan være at man for nylig har skiftet bank, at man lige har skiftet job, eller man netop er blevet færdig med uddannelse. Dette er alle scenarier, som besværliggør en god kreditvurdering i banken fordi der mangler kontinuitet. Det er dog ikke ensbetydende med en dårlig økonomi. ,

Hvis man herved har brug for at låne penge her og nu, er online lån en oplagt mulighed. Endvidere skal man ikke være bekymret for det faktum, at man måske ikke lige kender navnet på den konkrete udbyder. Finanstilsynet fører tilsyn med alle finansielle virksomheder, hvilket også gælder de online.

Sammenlign priser online og få det billigste lån

Med online lån er det i dag nemt og hurtigt at danne sig et overblik over det billigste og mest fordelagtige lån. Der findes forskellige online lånesammenligningssider. Her opnås et godt vurderingsgrundlag, da de samler mange forskellige låneudbydere. Der er ligeledes gennemsigtighed omkring omkostninger på grund af de generelle regler på området.

Med online lån er du din egen bankmand

Online lån giver dig en stor frihed, men også et stort ansvar. Her har du selv forpligtelsen til at kreditvurdere og regne på, om dit månedlige budget kan bære omkostningerne ved lånet. Når det så er sagt, så er det også en god mulighed for selv at tage ansvaret for sin økonomi, og en rar frihed selv at kunne finde frem til det billigste lån online.