Business

Mange danskere har det med at få samlet mange ting sammen i hjemmet gennem årene.

Virksomhed

Boxit

Telefon

86 36 37 00

E-mail

aarhus@boxit.dk

Webside

https://www.boxit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 31. januar

Pladsmangel? Sådan får du bedre plads til alle dine ejendele

Vi lever i rigtig lang tid, og det betyder også, at vi får flere og flere ting i hjemmet. Ting, der kan ende med at optage rigtig meget plads. Nogle er bedre til at rydde op, sortere og smide ud end andre, men uanset hvad, så har vi stort set alle brug for mere plads ind i mellem. Her er nogle gode idéer til, hvordan du bedst muligt får plads til alle dine ejendele.

Udnyt alle muligheder for opbevaring i hjemmet

Der findes mange mere eller mindre skjulte steder til opbevaring i en bolig, og ofte er de ikke ordentligt udnyttet. Hvis pladsen er trang, kan det være en fordel at tænke praktisk og udnytte alle de muligheder, der er – eksempelvis kan der køres bedrollere ind under sengen, der kan stilles nogle opbevaringskasser ovenpå skabe, og sommetider kan der sågar gemmes ting væk under sofaen. Tjek hvad du har af muligheder og organiser dig, så du har styr på, hvad der er hvor.

Lej et depotrum

Sommetider er boligen simpelthen bare for lille, og nogle ting er for store til at have stående men for vigtige til at skille sig af med. Her kan det være en idé at stille det i et opbevaringsrum, som du lejer så længe, du har brug for det. BOXIT opbevaring i Aarhus giver dig muligheden for at leje et depotrum til opbevaring af dine ting.

Ryd ud i dine ejendele og behold kun det vigtigste

Når du har gjort, hvad du kan for at organisere dig og udnyttet alle opbevaringsmuligheder, er det på tide at kigge på de overflødige ejendele – er det virkelig vigtige sager, eller kan du egentlig godt undvære det meste af det? Tænk på, hvornår du sidst brugte det. Hvis det er mere end et år siden, vil du nok ikke savne det, hvis du sælger det eller smider det ud.