Business

Vi nærmer os nu hastigt juletiden med al dens hygge - og gaveræs. Hvis du er på udkig efter en gaveidé til dine kære, så er kjoler eller strik fra Moves by Minimum helt sikkert værd at overveje.v

Virksomhed

Noella Fashion

Telefon

28941822

E-mail

info@noellafashion.com

Webside

https://www.noellafashion.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. december

Shop Moves by Minimum kjoler og strik til julen

Moves by minimum kjoler og strik er tøj til den moderne kvinde - yngre som ældre. Moves er en kollektion under det Aarhusianske brand Minimum. Minimum er for mange moderne kvinder et velkendt og elsket mærke, som er at finde i flere butikker.

Moves by minimum er designet med blik for pasformer og den enkelte sæson. Filosofien bagved Moves by Minimum er at skabe skandinaviske fashionprodukter af materialer af høj kvalitet. Tøj fra Aarhus-mærket skal dog samtidig være til at betale for, hvorfor du kan købe kjoler og strik fra Moves by Minimum til overkommelige priser.

Moves by Minimum kjoler og strik er klassikere til din garderobe

Hvis du er interesseret i at booste dit klædeskab, så er Moves by Minimum et fantastisk sted at starte. Her finder du anvendelige klassikere til din basisgarderobe, som du går og drømmer om.

Basiskjoler og -strik er for mange kvinder alfa og omega i deres klædeskab. Hvis du er på udkig efter komfortabelt og elegant basic wear, så kan Moves by Minimum være kollektionen for dig.

Det aarhusianske brand skaber foruden basisprodukter også unikke og iøjnefaldende styles, der er perfekte til din næste festlige begivenhed. Med en kjole fra Moves by Minimum vil du tage dig flot ud med et moderigtigt snit - og stikke ud i mængden.

Noella kimono - en anden juleklassiker

Mange kvinder har allerede kastet deres kærlighed på kimonoen. Kimonoer er nemlig perfekte til hverdag, hvor de casual kan kastes over en trøje og et par jeans. Kimonoer kan også bruges til at dresse helt op, da smukke mønstre og stof gør det fremragende ude i byen med et par høje hæle.

En kimono kan altså sættes sammen med meget forskelligt tøj. Du kan derfor sagtens mixe og matche en kimono med basistøj fra Moves by Minimum.

Brandet Noella har mange smukke kimonoer i både korte og længere modeller. Du kan selvfølgelig vælge imellem et væld af smukke stoffer og farver. Vent og se, måske du slet ikke kan nøjes med at eje blot én Kimono fra Noella.

Køb derfor en kimono i gave til en veninde eller kæreste denne jul. Eller giv dig selv en kimono, så du kan stråle til alle julens julefrokoster og fester. Du finder et stort udvalg ved at kigge her.