Business

Nye døre kan gøre meget for indretningen hjemmet, så det pludseligt får nyt liv.

Virksomhed

Bango A/S

Adresse

Højgårdsvej 25, 8620 Kjellerup

Telefon

86 82 20 88

E-mail

info@bango.dk

Webside

https://www.bango.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 7. november

Skab sammenhæng i dit hjem

Er du midt i et renoveringsprojekt, eller synes du bare at dit hus tænger til en lille make-over, så kan en hurtig og nem måde at komme omkring det være at skifte de indvendige døre ud. Det er med til at give et nyt look, som måske kan være tiltrængt.

Ofte har ens hjem haft flere forskellige ejere, der gennem årene har tilføjet forskellige døre, som har passet til den boligindretningsstil, der har været. Måske har du et hjem, hvor ingen af dørene passer sammen eller til husets stil, hvorfor du gerne vil prøve enten at bringe det tilbage til det, som det oprindeligt var, eller måske vil modernisere det hele.

Hvis man gerne vil skabe en sammenhæng og et ensartet look gennem ens hjem, så kan det blandt andet gøres ved at have et gennemgående tema i sit dørvalg. Så uanset om du er til fyldningsdøre, glatte døre eller aluminiumsdøre, så kan du få det, lige præcis som du vil have det.

Mål rigtigt op

Når du har besluttet dig for hvilke indvendige døre, du gerne vil have skal pryde dit hjem, så er det næste skridt, at du skal sørge for, at målene på dørene er de rigtige.

Hvis du vælger selv at give dig i kast med opmålingen, så skal du huske at være nøjagtig og præcis. Du skal også være opmærksom på, om du sætter en indvendig dør ind i en allerede eksisterende dørkarm, eller om den også skal skiftes ud, og så tage højde for det, når du bestiller den nye dør.

Du kan også vælge at kalde en fagmand ud for at måle op for dig, så du er helt sikker på, at målene er korrekte. Det koster selvfølgelig lidt mere, men kan i længden komme til at spare dig for fejlkøb og dermed også en endnu længere leveringstid.